Tænk på miljøet og spar samtidig penge

Sælger du din gamle eller defekte mobil eller tablet til Mobilpart, kan du have god samvittighed, hvad angår miljøet. Hvis enheden ikke kan repareres, genanvender vi ALLE dele og genanvender dem på andre enheder vi reparerer, til glæde for den nye bruger og for miljøet. Elektronik er ressourcekrævende at udvikle og et stort problem i Danmark, da vi skrotter over 100.000 tons elektronik hvert år, selvom størstedelen af det kan anvendes. Det vil Mobilpart gerne være med til at reducere og håber på at du vil hjælpe med. Udfyld blot formularen og sælg din mobil eller tablet til os.

 

Hos Mobilpart kan du nemt komme af med din gamle eller defekte, smartphone eller tablet. Spar dig selv besværet ved en privathandel, hvor du risikerer at personen springer fra i sidste øjeblik. Hvad enten det er en defekt eller gammel iPhone, iPad eller en anden smartphone eller tablet, er vi sikre på at kunne give dig en god pris.Ofte ryger din smartphone eller tablet i gemmeskuffen, når den er blevet defekt, eller der er kommet en nyere model du hellere vil have. Derfor kan det være, at du simpelthen har tænkt dig at smide den ud. Lad vær med det…

Send din enhed med posten

Kan du ikke finde tiden til at komme ind til os? Eller bor du for langt væk? Ingen grund til bekymring! Tag kontakten til os og lav en aftale så sender vi dig 1 stk. gratis fragtlabel så du kan sende din brugte enhed ind til os.

Få udbetalt penge for din enhed

Mobilpart.dk tilbyder Danmarks bedste priser på brugte telefoner og tablets. Hos os er du garanteret en god pris for din enhed uanset stand. Vi udbetaler dine penge samme dag som du aflevere din enhed.

Klik eller træk filer til dette område for at uploade Du kan uploade op til 3 billede filer.